Den ”Aktive hylla” er i hus!

Vi har venta og venta, men nå er den endelig her! Den ”Aktive hylla” er på plass!

Legg boka her

Utviklingsteamet har jobba iherdig med programvaren i nesten to måneder nå. De har hatt det både trangt og hektisk.

Utviklingsteamet

Parallelt med dette har den andre delen av prosjektgruppa jobbet med utforming og oppfølging av Oslo møbelsnekkeri som har laget innrammingen til stasjonen.

Stasjonen i produksjon

En stund tenkte vi at den skulle bli orange, men en liten fargesimulering gjorde at vi feiga ut og valgte en mer nøytral farge som passer til fargene på skjermen. Det er tross at skjermen som skal være i fokus, ikke innrammingen rundt.

Den Orange Stasjonen

Ivrige hender monterte opp utstyret og installerte programvaren på 1-2-3. Det var veldig artig å se det hele montert sammen.

Vi begynte selvsagt å teste programvaren i sitt rette miljø med en gang. Det gir en ordentlig vitamininnsprøyting å kunne prøve ut interaksjonen på touchskjermen og få se prosjektgruppas harde innsats smelte sammen til et produkt!

Stasjonen er i hus

I dag har vi fått på folie over RFID-leseren, så det ikke er noen tvil om at det er her man skal legge boka. Vi har også fått to rolluper som kan brukes i tilknytning til stasjonen i bibliotekrommet.

Stasjonen er på plass

Nå har vi nesten 3 uker til rådighet på å teste, justere og fikse på småting, før stasjonen skal ut på rundtur for brukertest på tre ulike avdelinger på Deichman. Voksenavdelingen på Hovedbiblioteket, Lambertseter og Majorstuen er testavdelinger i november.

Fremdriftsplan

Har du lyst til å komme innom å teste stasjonen? Da må du gjerne ta kontakt med oss!

PS: Vi har også en gjestebloggpost ute på NRKbeta nå. Vi er ganske stolte :)

Om Anne-Lena

jobber som spesialkonsulent og prosjektleder i Utviklingsavdelingen. Er koordinator for teamet Digital utvikling.